Dialog - er startet efter en banebrydende konference afholdt af Krogerup Højskole og Muslimernes Fællesråd.
Debatpanelet bestod af fra venstre Tariq Ramadan, professor i Islamiske Studier. Erik Boel forstander på Krogerup Højskole og formand for Europabevægelsen. Anja Dalgaard-Nielsen, seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier og Jakob Ilum leder af Center for Forebyggelse ved Politiets Efterretningstjeneste.
Foto af Jacob Holdt

søndag den 21. oktober 2007

SKRIV TIL: Erik Boel

Forstander og lærer på Krogerup Højskole, hvor han også bor.
Landsformand for Den Danske Europabevægelse, medlem af Atlant-sammenslutningens Repræsentantskab. Indtil tiltrædelsen på Krogerup var han chefrådgiver ved DIIS.


Fra 1992-2002 var Erik Boel international sekretær i Socialdemokratiet. Han har også været udsendt af Udenrigsministeriet til Tyrkiet for at undervise tyrkiske embedsmænd i EU-spørgsmål. Som ekspert og politiker kommenterer han ofte på international politik i såvel den skrevne som den elektroniske presse.

Har blandt andet udgivet: 'Fællesskab eller opløsning – EU’s ulandsbistand', 'Den europæiske nødvendighed' 'Tyrkiet på vej gennem EU’s nåleøje'. Den seneste bog er Europa i alle palettens farver udgivet sammen Simon Emil Ammitzbøll (R), der tidligere i år udkom på Informations forlag.

Ingen kommentarer: